This page was exported from Furor Teutonicus [ https://www.furorteutonicus.eu ]
Export date: Mon Jun 27 23:51:20 2022 / +0000 GMT

Senioren euthanaseren, zeggen WEF en VN? Welnee.
Er is een video opgedoken waarin het WEF zou pleiten voor het euthanaseren van senioren, om zo meer ruimte en kansen voor de jonge generatie te bieden. Zie het artikel op Frontnieuws.Hier kun je het betreffende filmpje bekijken:

YouTube Video: YouTube.com/watch?v=0CDZiR3yGtIHet eerste wat opvalt is dat in het filmpje niet "WEF" staat, maar "UN" (VN) en "Agenda 21". De VN en het WEF zijn toch echt verschillende organisaties.

Het blijkt om een reclamefilmpje te gaan voor een thriller. Het filmpje komt uit 2012.Op Twitter zie je de een grote meute "wakkere" mensen meegaan in dit spookverhaal.Gisteren plaatste ik al een bericht over spookverhalen rond apenpokken. Mijn voorstel richting vrijheidsstrijders en "wappies" is om meer te doen aan zelfkritiek, aan spiegelen. Ga niet snel mee met spookverhalen en groupthink. Anderen uitmaken voor schapen terwijl je zelf enorm kuddegedrag vertoont maakt het allemaal niet zo geloofwaardig. Eigen onderzoek doen is ook: je eigen shit onderzoeken. Controle komt uit je eigen centrum.

Als je gehoord wilt worden, moet je het ook waard zijn om naar te luisteren. Zorg dat je om z'n minst je feiten voor elkaar hebt en benoem ook alternatieve interpretaties.

Als het zo doorgaat ga ik straks nog eerder Volkskrantpubliek geloven dan wappies. En eerlijk, als je het slechter doet dan Volkskrantpubliek, dan ben je diep gezakt. Heel diep.

Bouw op harde feiten. Toon ze. Wees voorzichtig met de interpretatie. Zo kan het ook:Het boek heb ik trouwens niet gelezen, maar misschien is het wel een leuke voor op het strand:

Excerpt: Ouderen euthanaseren volgens WEF of VN is wappiebullshit.
Post date: 2022-05-25 13:59:52
Post date GMT: 2022-05-25 11:59:52
Post modified date: 2022-06-03 10:45:24
Post modified date GMT: 2022-06-03 08:45:24
Powered by [ Universal Post Manager ] plugin. HTML saving format developed by gVectors Team www.gVectors.com