Comments on Stakeholder Capitalism (index page)

I’m planning to write a series of blogposts on the book Stakeholder Capitalism by Klaus Schwab en Peter Vanham, published Jan. 2021.

This page serves as an index. Below I will put links to my review series while I add new blogposts.

cover of the book

13 Reacties

  1. […] Het is waar dat het WEF de COVID-19 crisis heeft genoemd als argument voor een Great Reset richting een duurzame shareholder economy. Ik ga ook niet zomaar mee in al hun posities; zo ben ik gematigd kritisch geweest op hun landbouwvisie. Toch hebben ze m.i. een punt dat we op de huidige manier niet echt meer vooruit kunnen. Ik ben dan ook van plan het boek Stakeholder Capitalism, geschreven door Klaus Schwab en Peter Vanham, uitgebreid te bespreken en becommentariëren in een serie van blogposts. […]

  2. 2021-03-18

    […] lid van het FvD en de FDF. En ik ben nog bezig met een review series over het laatste WEF boek, Stakeholder Capitalism. Ik zie dat prof. Bob de Wit daar ook mee bezig is en zelfs een boek over Society 4.0 heeft […]

Reacties zijn gesloten.