Wandelen rond Het Vinne bij Zoutleeuw

Bij Zoutleeuw (Vlaams-Brabant, België) is een mooi natuurterreintje in een prachtige landelijke omgeving. Je kunt er ook paalkamperen. We hebben het afgelopen weekeind twee nachten doorgebracht op Het Vinne, genoten van een kampvuurtje, wat gelezen in de zon, en een kleine wandeling gemaakt langs het Halewijnpad. Wat kunnen we zeggen? Foto’s zijn toch het leukst. Klik op een foto voor een grote versie (fullscreen), druk op “Esc” om af te sluiten.

     

avatar
Evert geeft hier actuele en minder actuele commentaren over informatietechnologie, oude mythen, politiek, zijn persoonlijke belevenissen en wat hij nog meer leuk vindt. Evert heeft een MA politicologie en een MSc medical informatics.

Furor Teutonicus is geen blog voor de massa of het grote publiek. De artikelen zijn geschreven voor de enkele geïnteresseerde en ook voor vrienden en familie. Een blog hoort af en toe sterke opinies ("furor") naar voren te brengen; de meerwaarde zit dan in de kracht van de argumenten en de dynamiek van de resulterende discussie.

Mijn contactinformatie is te vinden op: www.evertmouw.nl