Furor Teutonicus blog | over | volg | teuto | lyme | archief | doneer | todo
🕰️
  ⬩  
✍️ Evert Mouw
  ⬩  
⏱️ 0 min

Wandelen rond Het Vinne bij Zoutleeuw

Bij Zoutleeuw (Vlaams-Brabant, België) is een mooi natuurterreintje in een prachtige landelijke omgeving. Je kunt er ook paalkamperen. We hebben het afgelopen weekeind twee nachten doorgebracht op Het Vinne, genoten van een kampvuurtje, wat gelezen in de zon, en een kleine wandeling gemaakt langs het Halewijnpad. Wat kunnen we zeggen? Foto’s zijn toch het leukst. Klik op een foto voor een grote versie (fullscreen), druk op “Esc” om af te sluiten.


Deze blogpost werd in december 2022 overgezet van WordPress naar een methode gebaseerd op Markdown; het is mogelijk dat hierbij fouten of wijzigingen zijn ontstaan t.o.v. de originele blogpost.