Veluwse fietstocht naar het werk

Zo af en toe fiets ik naar Harderwijk omdat ik voor een fietsenwinkel daar een webshop aan het inrichten ben, die inmiddels actief is. Als het donker is komt er soms een tak tussen mijn spaken en soms raak ik oneffenheden, dus vorige week moesten negen gebroken spaken vervangen worden van de leenfiets die ik gebruik. Maar de route is meer dan de moeite waard, ik kan wel zeggen een genot om te fietsen. Een paar dagen terug terug heb ik van de hele route een fotoserie gemaakt.

Hieronder de foto’s. Klik op een foto voor een grotere versie. Als je een slideshow wilt (automatisch na enkele seconden naar de volgende foto), klik dan eerst op de eerste foto en daarna rechtsonderaan op start of op het afspeel-icoontje. Of klik gewoon op een foto om naar de volgende foto door te gaan.

 

4 Reacties

  1. Jules
    2013-12-11

    Wat een mooi landschap zeg, op dat tochtje. Geweldig hoe ‘wild’ bos, heide en andere vlaktes, duinen, landgoederen en ander parkachtig landschap elkaar afwisselen.

Reacties zijn gesloten.