Blue Lagoon, IJsland

Een paar foto’s en een video van mijn bezoek aan de Blue Lagoon in IJsland.

Op weg van Schiphol naar Minneapolis, op weg naar de IPHIE in Minnesota, moest ik op het vliegveld bij Reykjavik (IJsland) een nacht en bijna een dag wachten op de aansluiting naar het volgende vliegtuig. Op het vliegveld waren ze niet erg vriendelijk voor mensen zoals ik die probeerden nog wat slaap te krijgen tijdens de nacht… tamelijk teleurstellend, ik kreeg de indruk dat ze in IJsland vooral snel willen verdienen aan toeristen en dat ze voor de rest je vooral weg willen hebben. Desondanks heb ik toch wel genoten van de Blue Lagoon. Hieronder enkele foto’s. Klik op de kleine miniaturen voor grotere weergaven.

En een video:

4 Reacties

  1. 2012-08-06

    Toch wel een leuk begin van je Zomer Master Class zou ik zeggen!

  2. Marina
    2012-08-06

    Wauw! Ben jaloers!!

Reacties zijn gesloten.