Jotunheimen: mooi en pittig

— door Evert Mouw

Nu we terug zijn van de wandelvakantie in Noorwegen, is het nog even nagenieten van de foto’s. Een reisverslagje en foto’s kun je vinden op:

http://www.animamundi.eu/index.php?c=reisverhalen&p=wandelen+in+Jotunheimen

De volgende keer misschien weer een serieuze posting over computers of politiek. Het doet me deugd dat mijn voorspelling over een rechtse coalitie tijdens mijn vakantie een eerste vorm gekregen heeft – ik kan dus toch nog wel een correcte analyse uitvoeren. Of het ook een succes wordt is een tweede, maar dat de PVV die nog in de puberfase zit gedoogsteun gaat geven en niet in de regering komt lijkt me op dit moment wel verstandig. Bovendien moet de PVV de geluiden blijven vertolken die veel mensen bezighouden binnen onze democratie – en op deze manier geeft dat niet al teveel complicaties.

Jotunheimen