Furor Teutonicus blog | over | volg | teuto | lyme | archief | doneer | todo
🕰️
  ⬩  
✍️ Evert Mouw
  ⬩  
⏱️ 1 min

Kandersteg vakantiefoto’s

Hier een flink aantal vakantiefoto’s van Kandersteg (Zwitserland), waar ik twee weken geweest ben voor bergwandelingen en op het internationale scoutingcentrum (Kandersteg International Scout Centre – KISC) kampeerde.

Mijn vriendinnetje Mireille is daar momenteel drie maanden als vrijwilliger (“pinkie”) als hike & climb guide en ze houdt haar eigen weblog bij op [http://www.mireilleschaap.nl/kandersteg2014/](http://www.mireilleschaap.nl/kandersteg2014/ ” Kandersteg 2014 - Pinkie in Zwitserland”)

Ik heb de foto’s wel flink moeten censureren en er een hoop weg moeten laten, omdat het regel is dat we geen foto’s van kinderen verspreiden, en natuurlijk al helemaal niet via openbare kanalen. Dus staan hier vooral foto’s die ik nam tijdens bergwandelingen die ik voornamelijk alleen maakte. De activiteiten met jeugd erbij waren ook hartstikke leuk, maar ik kan natuurlijk niet vertellen hoe ik een paar pechvogels die bijna de moed hadden verloren toch aan een flitsende overwinning heb geholpen tijdens een wedstrijdje pionieren 😉

Klik op bv. de eerste foto voor een grotere weergave en als je dan op die foto klikt krijg je vanzelf de volgende foto, enzovoorts.


Deze blogpost werd in december 2022 overgezet van WordPress naar een methode gebaseerd op Markdown; het is mogelijk dat hierbij fouten of wijzigingen zijn ontstaan t.o.v. de originele blogpost.