Furor Teutonicus blog | over | volg | teuto | lyme | archief | doneer | todo
🕰️
  ⬩  
✍️ Evert Mouw
  ⬩  
⏱️ 0 min

Lifehacker Pack for Mac

Voor iedereen die een Mac gebruikt: check de Lifehacker Pack for Mac. De beste gratis downloads voor je Mac.

Apple Logo

Dat was alles. Serieus. Geen lange lap tekst. Geen commentaar. Geen argumenten. Als je een Mac hebt, kijk dan nu gewoon even op de Lifehacker Pack for Mac. Misschien staat er nog iets handigs bij wat je nog niet hebt.

PS: Mijn desktop computers draaien vooral Windows, mijn servers vooral Linux. Ik gaf mijn moeder een Mac. Ze hebben allemaal hun sterke en zwakke punten. Ik ben niet religieus over een Operating System.


Deze blogpost werd in december 2022 overgezet van WordPress naar een methode gebaseerd op Markdown; het is mogelijk dat hierbij fouten of wijzigingen zijn ontstaan t.o.v. de originele blogpost.